Tips till "fotbolls-puckon"

 Med handen på hjärtat, nej jag älskar inte fotboll. Men det är något med den sporten. (Matchfixningar till trots... 😡) Något som triggar igång hejar-glädjen i en liksom. 


 Så häromdagen när Lilla Seniorita sov över hos mormor och morfar, åkte jag med för att titta på Prins Loyer när han spelade. Regnet öste inte ner, det PISKADE från sidan, så där som bara Göteborgs-regn kan göra ni vet. Började så där med andra ord.... Men temperaturen höjdes när jag såg de små tallarna kämpa. Jag kom igång. Oj vad jag kom igång. Hejade och buade. Nej, inte buade. Vad tror ni om mig egentligen... Men hejade så att det rungade i öronen på folk. I min okunskap...

 Kung Loyer drog sig, av någon anledning längre och längre bort? Så där lite smygande? Jag drog mig efter. Som en igel. Fast det var nog inte Kung Loyers tanke. Fick jag höra. Han ville stå själv! Håll i hatten, men den stackars mannen SKÄMDES. Över (vet att det låter otroligt) mig!  Whaaaat, sa jag ganska högt. Å sen la jag till med ytterligare några drama-fraser: Whyyyyy? På (knagglig) engelska oxå för att krydda det lite extra... Whyyyyy? Vad har jag gjort? Då visade det sig, att jag mitt i min eurofori, skrikit FEL fraser till killarna. FEL? Hur är det möjligt tänkte jag? Helt oförstående. Jag körde ju liksom på fraser som jag hade hört runt omkring mig. 

 Då fick Kung Loyer förklarat att det kanske inte var fel på fraserna i SIG. Utan HUR och NÄR jag använder dom.

 Jag hade alltså förvirrat killarna och använt ex: Upp med bollen, på HELT fel ställe (väldigt högljutt). Jag blev tyst. Sen fick jag, av den givmilda och förlåtande Kung Loyer, ett par meningar som jag får använda i framtiden. Bara.

1, Kom igen killar ni är grymma! 
2, Bra kämpat! 

 Fick även ett gott råd från "coachen": Dra neeeer ljudet på tinnitus-rösten! Det skääääär i allas öööööron! 

 Tinnitus-rösten! Min ljuva stämma! Men jag har bestämt mig för att kompromissa, som man gör i förhållanden. Jag köper meningarna, MEN behåller rösten. Kung Loyer är säkert sjukt nöjd med den kompromissen 😜

 Ta hand om varandra. All kärlek och kramar. 

Kommentera här: