Pokémon goooo!

 Prins Loyer tycker att Pokémon go är så kul. Som alla andra i hans ålder. Verkar dock som om Kung Loyer också är åtta år... Började med citat: Det är en kul grej som jag laddad ner till Prins Loyer så han blir glad. 
 
 Nu, ett par veckor efter starten är det liksom ett annat ljud i skällan. "Vaaaaa! Varför gjorde du sååååå?", "Kan vi gå förbi där borta för jag måste plocka bollar", "Skämtar du med mig, har du SÅLT honom!!!" "Wow, här var ett bra ställe". "Vi måste fightas, FIGHTA, FIGHTAS DÅ, TRYYYCK!" 
 
 För visst är det exakt så som de små liven låter? Och Kung Loyer då.... 
 
 Så jag tog mig en sväng med Prins Loyer härromdagen, så han skulle få spela lite ifred. Tänkte jag. Men uppskattades det? NEEEJ! Tydligen så "förstod jag inte spelet så bra" och "det var synd att inte pappa var med för då kunde han ha hjälpt till lite..." "Men bli inte ledsen mamma. Du är ju bra på annat".
 
 Ledsen? Här trodde jag att jag gjorde Prins Loyer världens tjänst, men ikke! Ledsen? Puff! Jag blev skitsur! Men det är väl bara att inse att det inte är min grej det där. För tekniskt.
 
 Känner mig även som en mormor när jag kommenterar de djur som de fångat in i "det där spelet" och som de lägger upp på Instagram. Dom som är "inne" och med på banan, skriver: Omg (förkortning för oh My god om ni som jag känner att ni behöver slå upp det), bra cp (fråga mig inte vad cp är). Jag skriver: "Sicken söt lite rackare".
 
Sicken söt liten rackare...? Seriöst? Jag bara MÅSTE bara ha en gammal själ asså! Ännu värre är att jag inte vet hur jag ska radera min kommentar heller. Stor risk att jag kommer att bli blockad på Instagram snart om jag fortsätter i den här takten.
 
 Nej, tacka vet jag skolan. De låter barnen RITA sina egna Pokémon. Så bra! Kör på det temat hemma oxå nu. Stenhårt. 
 
 Ta hand om varandra. All kärlek och kramar. 
 
 
 

Kommentarer:

1 Lena:

skriven

Vad kul att ta det steget längre och vara lite kreativ! :)

Kommentera här: