Chili på Chiledagen

Kung Loyers "Chile-krydda" har växt till sig. Massor utav blad har kommit och familjen Loyer är rätt nöjda.

Men NÄR ska vi få se en chili? Hur lång tid tar det liksom? Varken jag eller Lilla Seniorita har tålamod. Dock är Lilla Seniorita lite mer kvicktänkt än vad jag är. Så hon kom på eget bevåg, på att vi skulle KÖPA en chili och hänga upp i plantan.

Så himla kul och verklighetstroget. De manliga delarna av familjen Loyer, dvs far och son, köpte allt med hull och hår. De uppskattade kanske inte skämtet lika mycket... En av dom kände sig OTROLIGT lurad och surade ett par timmar. Den andra var inte långt efter....

Alltid spännande att handla med Lilla Seniorita alltså. Hon är som en lill-mamma och slänger ner det hon tycker att vi "behöver". Det blir ju att man ventilerar och även frågat henne vad vi har hemma. Faktiskt. Så när vi imorse handlade frågade jag högt:

"Har vi inte morötter"?

Kom snabbt ett svar tillbaka. I baston!?!

"Jo, vi har hundratals med morötter"

Både jag och Lilla Seniorita blev tysta och stirrade väldigt förvånat bakom oss. Där stod en man, anställd, med morötter upp över öronen. Han packade upp dessa rotfrukter, men verkade i samma stund som orden forsade ur hans mun, förstå vad JAG hade sagt.... Den butiksanställda såg ut som han dog.

Själv var jag SJUKT imponerad över att han kunde veta vad vi har i kylskåpet. DET kallar jag service.

Ta hand om varandra. All kärlek och kramar.

Kommentarer:

1 Annelie:

skriven

Haha, så kul :)!

Svar: Hon är bäst 😂
Mi Loyer

2 aurora:

skriven

När familjens farbror kommer till er, akta er med paprika,,jajajaja Han tycker om smaka direkt på plantan jajajajaja

Svar: Hahaha 😂 När farbrorn kommer så gömmer vi den 😂
Mi Loyer

Kommentera här: