Löööööv-it!

Är lite dubbel till det här med halloween. Både Prins Loyer och Lilla Seniorita är livrädda. Det låter "näää, vi är inte rädda. Inte rädda alls faktiskt. Hoho, kom alla gastar så ska vi brotta ner er". NÄR DET ÄR LJUST! Men så fort mörkret faller blir det ett annan ljud i skällan: "Buuuu, buuuuu, grååååt och hulk. Vi är jätte-rädda för att sova sjäääälva. Vi vååågar inte"

Skulle jag, i det senare tillfället vid mörkrets ankomst säga: "vad var det jag sa?" för jag VILL liksom faktiskt gärna säga, så skulle dom ändå fortsätta att förneka. Men man får väl välja sina krig....

Kan själv gå igång på det här med att "skrämma barn" som knackar på och frågar om bus eller godis. Så jag föreslog att jag skulle klä ut mig, till trollpacka (kändes passande) och rycka upp dörren så fort barnen knackade på och bara tok-skrika. Lilla Seniorita ringde nästan till doktorn. Hon undrade om jag hade tappat det helt och om jag ville ta DÖD på alla ungar. Värsta dramat. Hon gick på om hjärtstopp och att alla skulle bli så rädda att de ramlade ner för trappan. Prins Loyer sa att han oxå skulle dö. Av SKAM! Så jag fick lugna mig lite.

Men seriöst, är det inte detta som halloween går ut på? Nä, tacka vet tant Allahelgon. Tända lite ljus på graven och minnas alla som inte finns här längre. Det är mer min grej tror jag.

Men nu ÄR det halloween. Bara att anpassa sig. Tips på lek kommer nedan:

Man behöver en häxa och ett gäng barn som kastar löv på häxan. (Btw häxan skrek som en tjej och bad sin fru att rädda honom, så det kan vara bra med en livräddare oxå när man ändå är i farten). En väldigt kul lek. Om man nu inte blir häxan... 👻

Ta hand om varandra. All kärlek och kramar.

Kommentera här: