Jag undrar bara VARFÖR?

 1, Varför är det dödstraff på att ta sina barn lördags-godis? Ska man inte lära sina att dela med sig? NU får de istället lära sig att deras mamma är en tjuv och en ljugepotta som först äter upp godiset och sen LJUGER och säger att godiset var gammalt och att hon var tvungen att slänga det. Hrmmm, inte för att det har hänt den här braiga mamman någon gång. (Knallröd i ansiktet bara jag skriver om det...)
 
 2, Varför är det så olika på tjejer och killar och hur det hjälper till i hemmet? (Killar, ni kan för övrigt hoppa ner till sista stycket om ni är känsliga). Lilla Seniorita erbjuder sig att hjälpa till med typ allt. Imorse tex, ville hon göra frukost SJÄLV. Vilket hon inte fick, men, men... Hon hjälpte TILL utan att jag behövde säga någon alls om det. När frukosten var uppäten tyckte Kung Loyer att det var killarnas tur att plocka bort eftersom vi tjejer redan gjort en insats. Prins Loyer bröt ihop! Bostavligen. Varför skulle han behöva hjälpa till? Han är ju faktiskt bara ett BARN... Slutkommentaren var dock bäst, när Kung Loyer tagit sig igenom kampen. Då hör man ynkligt från en supertrött Prins Loyer: "Ni behandlar mig som en slav". Alltså seriöst!! SLAV? Det kommer bli MYCKET mer arbete på den ungen i framtiden....
 
 3, Varför, varför är det svinkallt och regn ute? VEM blir glad av det förrutom när man sitter inne? (Å äter sina barns lördagsgodis).
 
4, Varför, jag undrar verkligen WHYYYYYY, kan man inte få ta normala fina kort på sin familj utan att det blir olika miner? Beror det på att dom är SLÄKT eller vad?
 
5, Varför måste jag bli så upprörd att var jag TVUNGEN att äta upp allt lördags-godis? Nu är det slut!
 
6, Varför är det bara lördag en dag i veckan? Har man gnällt bort den stackars lördagen (som jag har gjort nu) så är det ju kört. Då måste man vänta en heeeeel vecka till nästa lördag. Varför, VARFÖÖÖÖÖR undrar jag!
 
 Så nu ska jag bilda ett parti. Fler lördagar i veckan, alla i familjen måste anstränga sig när mamman tar kort OCH så måste man dela med sig (typ allt) lördagsgodis till partiledaren (mig). Det blir mina vallöften. Heja Loyer-partiet!
 
 Ta hand om varandra och ha en mysig lördag. All kärlek och kramar.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: