Chile-resan inställd!

Lilla Seniorita har ställt in våran resa till Chile i December. Hon vägrar åka. Efter att ha längtar ihjäl sig och inte tjatat om annat, så blev hon varse om att vi inte kommer att fira JUL i Sverige. Å med ingen jul, menar jag att vi inte kommer att ha någon julgran... DET BLEV STREJK!
Helt plötsligt fanns det ingenting bättre än kyla och regn och snö. Lilla Seniorita fryser ju faktiskt inte. Inte alls fick jag höra mellan gråt och skrikattackerna. (Eller hur säger jag bara...)

Försökte säga att det FINNS julgranar i Chile oxå. Men det vägrade Lilla Seniorita att lyssna på...

Så nu vet hon inte om hon kan åka med oss till Chile. Faktiskt. Tolkar det som om hon gärna skickar iväg resten av sin familj, bara hon får sin julgran hemma=ÅRETS DOTTER! Så resten av familjen Loyer åker, så får vi se vad den lilla prinsessan på ärten bestämmer sig för...

Hon måste tyvärr ha ärvt lite utav detta beteende från sin mamma som blev årets FRU häromdagen. Jag var så avundsjuk på Kung Loyer så jag kunde spricka. Kung Loyer skulle nämligen på kurs. Kurs för mig betyder goda, härliga frukostar. För det får man på kurs. Eller hur? Kung Loyer blev rätt på efter mitt tjat, och såg även han fram emot sina goda frukostar. Bacon, ägg, god juice och färska frallor. Kung Loyer var så laddad! Tills frukosten serverades och den visade sig bestå utav.... Havregrynsgröt! Fick ett mms, enbart bild, ingen text, på gröten. Sen hörde jag knappt ett ljud från Kung Loyer på hela kursen. Vid varje sms jag skickade till honom, skrev han: "Vänligen se föregående mms".

Jag förstod meddelandet. Lovar!

Ta hand om varandra. All kärlek och kramar. ❤️

Kommentera här: