Byta "partner"

 Ofta pratar vi här hemma om vilken kraft man skulle ha valt om man varit en superhjälte. (Öhhh det kan ha setts en del på Star Wars, ja). Det är svårt att välja för man vill liksom ha allihop. Flytta grejer, tankeläsning och frysa tiden har varit mina alternativ. Men nu har jag bestämt mig för vilken kraft jag skulle vilja ha och börjar dom sälja den superkraften på ICA, SNÄLLA säg till på EN gång. Är i stort AKUT, jag döromjagintefårdetsnart, behov.
 
 Jag vill kunna ta tillbaka ord! Ni vet när man säger saker som bara ploppar ut, plopp, plopp och sen kan man inte ta tillbaka dom. Händer ju jämt, (got damn it)!
 
 Igår inträffade ett sådant FÖRÖDANDE samtal. Läser en kurs där min samarbetspartner huxflux hoppade av. Så där stod jag ensam och öde utan. Vem skulle jag nu göra mina uppgifter ihop med? Läraren, en mycket rolig herre, hittade en man som oxå blivit "över" så att säga. Honom fick jag. Ett lätt stressad människa (ja, mer än mig) som gärna ville att jag skulle slå honom en signal så att vi kunde lägga upp strategin. Så jag ringde. Övade mig lite innan på hur jag skulle presentera mig för att inte göra bort mig. Men det var ju precis det jag gjorde, så klart. BORT MIG! Började samtalet med: "Hej jag heter Mi och jag är din nya partner". PARTNER?? Det blev dödstyst i luren.... Samtidigt som jag singlade ner av skam till golvet. 
 Innan jag svimmade för att aldrig mer vilja vakna igen, hörde jag ett snabbt: Du har ringt fel, jag har redan en fru. Klick.
 
 Så nu står jag här, fortfarande utan samarbetspartner! Den där kraften som tar tillbaka ord, verkar bra. Erkänn!
 
 Tror att både Prins Loyer och Lilla Seniorita önskar mig den kraften oxå... Vi diskuterade jobbiga barn som retas i skolan. Jag blev ap-sne och frågade dom om jag ska prata med skit-ungarna och sätta dom på plats. Prins Loyer och Lilla Seniorita skruvar på sig, liiiite (läs mycket) obekvämt och säger: Bli inte ledsen nu mamma, men pappa är mycket bättre på det där än vad du är.
 
 Va? Kung Loyer? Blev han helt plötsligt "pedagog Loyer". Det var väl roligt då.... Blev INTE ledsen kan jag lova. Kanske, men bara kanske, en aaaaning bitter.
 
 Men vad har vi lärt oss på det här nu då. Jo, att vi ska TÄNKA innan vi talar. (Herreguuuuud ge mig styrka!)
 
 Ta hand om er. All kärlek och kramar.
 
 
 
 
 

Kommentera här: