Bara så manligt!

 Nu är det högt vatten här hemma! Inte på riktigt och som i massor utav vatten så Kung Loyers gips LÖSES upp till ingenting och försvinner och saker här hemma kan bli som vanligt igen! Nej, nej. Sådan tur har vi inte. Familjen otursförföljd har för ovanlighetens skull (inte) lite meningsskiljaktigheter kan man säga. 
 
 Med risk för att låta som den onda, så tror jag att Kung Loyer försöker dra nytta utav sin brutna handled. Inte han inte, tänker ni nu, men JO det är just vad jag tror det! Igår började nämligen storbråket. Om KUDDAR. 
 
 Tydligen så måste man ha dom BÄSTA soffkuddarna, bakom ryggen, när man VARJE kväll ligger på BÄSTA platsen i soffan för att det är så synd om en när man har gips.... Jag har bitit ihop och tänkt att jaja, stackaren.  Tills igår! Då gick Kung Loyer över gränsen. Big time! Han TOG även de två näst bästa kuddarna. Helt fräckt! En kudde placerade han under knät och den andra skulle armen vila på. Minsann. Sen "låg han så bra så om jag kanske kunde hämta lite vatten till honom? Tjopp, tjopp iväg med dig lilla PIGA". (Kunde han lika gärna ha sagt). 
 
 Tänkte att nej, detta är INTE värt att börja bråka över, så jag försökte lite försiktigt med kvinnlig list: Å vad skönt det hade varit att ha en kudde. Lite ont i nacken har jag nog allt när jag får sitta här lite obekvämt. 
 
 Kung Loyer höll med. Å vad skönt det var med kuddar. Rörandes endast fingret på tv-kontrollen...
 
 Det här med smidighet verkade inte fungera. Så jag fortsatte med sur-metoden. I en timme. Nu så, borde han fatta att jag minsann oxå behöver en kudde! 
 
 Det var knappt att Kung Loyer märkte att jag blev tyst! Det var nästan så han NJÖT av tystnaden, men så kan det väl INTE ha varit... Eller hur? 
 
 Tillslut klickade det och ja bara gapade rakt ut: Ge mig oxå en kuuuudde!!!!! Kung Loyer verkade uppriktigt förvånand. Tydligen så kunde jag bara ha frågat... Faaaaast eftersom jag skrek, så tyckte han att jag var såååå otrevlig. Å faktiskt, hans hand behövde ha en KUDDE! Fick sansat mig och väste fram med sammanbitna tänder: DET är FEL hand som ligger på tronen! (Det var den friska handen som låg där så fint). 
 
 Kung Loyer verkar nu ha tillbringat dagen med att ha GÖMT alla kuddar för hittar jag inte en enda. Kommer väl fram lagom till tv:n ikväll.... Hmfr! 
 
 Helgen var varm och skön i alla fall, så jag hoppas att det har mildrat min kommande nackspärr😜
 
 Ta hand om er. All kärlek och kramar. 
_________________________________
 Pettson och Findus: Lilla Seniorita i djupa diskussioner med farfar:
 
 
Hoppetossa:

 

Prins Loyer. ( Aaaahhhaaaa det stod ju redan.)

 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Teresa:

skriven

jajaja du är så bra att berätta så jag kan inte låta bli att läsa hehehehe ni är fiiiiina ni!

Svar: Å tack snälla vad du är gullig 😘
Mi Loyer

Kommentera här: