Mutor, INTE bra!

Jag kan, i ett svagt ögonblick i förra i lägger, ha propagerat FÖR mutor. Jag har ångrat mig. Börja aldrig, aldrig någonsin med mutor om det kan undvikas. Har man väl börjat så är det kört.

För att ta den där milkshaken som är så lätt att dra till med när vi åker bil om ni minns? Nu kan varken Prins Loyer eller Lilla Seniorita tydligen inte åka bil UTAN den. Omöjligt. HELT omöjligt. Ska vi till ICA (fem minuters bilfärd hemifrån) så måste vi även åka förbi en snabbmatskedja för att köpa milkshake.... En omväg på 30 minuter. Ni läste rätt. 30 minuter! Så nu har jag satt ner foten. Inga mer mutor!

Det gäller även "stora barn". Där det kanske har varit snäppet värre. Råkade ju säga att Kung Loyer såg bra ut i sin ungdom. Trampade även i klaveret när det gäller hans frisyr då jag såg ett gammalt foto där jag gillade Kung Loyers hår skarpt. Tänkte att han kanske ville återinföra den. Tycker själv INTE att detta betyder: du är ful som stryk. Kung Loyer tolkade det så och jag kände att STACKARS man, det är verkligen på plats med en muta. Vilken hemsk fru jag är. Så jag köpte BÅDE öl och vin. Nu, nu måste han väl ha blivit glad igen?

Japp, glad blev han. Men även SMITTAD utav det här "merberoendet" som jag talade tidigare om med milkshaken. Kung Loyer provocerar nu fram grodor som han VILL ska hoppa ur min mun: Vad sa du om min frisyr på det där kortet nu igen...? Säg, säg! Visst tycker du verkligen att jag såg bättre ut där? Fram med det nu bara?

Men kära vänner, jag håller tyst. (Jo det är sant). För nu är mutornas tid förbi. Familjen Loyer kan GLÖMMA mutor i all framtid. Vi kommer att börja med konflikthantering. Måste bara informera dom om det oxå....😱

Ta hand om varandra. All kärlek och kramar.

(Lite bilder att njuta av när Prins Loyer KROSSAR sin mamma i biljard. Inga bilder på mig. Var inte lika lycklig som min son...😡)

Kommentera här: