Bob är obstinat!

Nu har familjen varit här en vecka. De har kommit in i rutinerna väldigt bra. Efter frukosten, är det dammsugning, skakning av lakan, diskning och läxläsning som gäller innan vi ger oss ut på dagens äventyr.

Hotellet, som numera klassas som ett vandrarhem tydligen, då gästerna får hjälpa till, ska byta lakan imorgon. Allt för att hålla spindlarna borta. Men nu har Bob helt plötsligt börjat mopsa upp sig! Han tycker att det är ett väldigt ståhej för alla spindlar, men har han sett någon? Nej, tydligen inte en enda spindel... Barabara hävdar att de håller sig undan, just för att vi städar bort dom. Medans jag och Kung Loyer menar att vi sett flera stycken, men att vi inte skyltar med dom.

Men idag fick Kung Loyer nog. Han skulle minsann ge sig ut i jungeln och visa spindlarna en gång för alla! Så det blev slut-tjötat om spindlarna.

Kung Loyer tog sin stora, egentäljda, macheter och gav sig av till andra sidan trädgården. Med Bob. Där började Kung Loyer hacka och gå på i det höga gräset. När vi, för en vecka sen, klippte gräset på EXAKT samma ställe, flydde spindlarna i panik. Jag vet inte om de är mer rädda för gräsklipparen, än för den hemmagjorda machetern, men INTE EN ENDA spindeln visade sig. Kung Loyer slog och slog, men nej. Tomt!

Så nu går Bob här hemma och pyser och myser över att han hade "rätt". Kung Loyer letar fortfarande. Han har gjort det till sitt "mission" att hitta en spindel som han ska lägga på Bob:s rygg. Om han nu vågar ta i spindeln när han hittar den....

Ta hand om varandra. All kärlek och kramar.

Kommentera här: