0 Läs mer >>
 Kung Loyer har klätt ut sig. Han
är den vita lille surisen på bilderna nedan. Lilla Seniorita och Prins Loyer tog väl hand om honom och klappade honom på huvudet... :)
 
Annars har det varit en lugn och harmonisk dag. Eller inte. Lilla Seniorita ville inte äta sin mat. Slutade med att hon, som hon själv uttryckte det, " blev förbannad på oss". Låter som om det finns några föräldrar i detta land som måste sluta svära....
 
 Hoppas att ni har det bra och njuter av livet. I snön eller vart ni än befinner er. Stor kram
 
 

Kung Loyer har klä...

0 Läs mer >>
 

Världens sötaste m...

0 Läs mer >>
 Liten och krasslig, men tokig ändå:)
 
 
 
 
 
 
 
 

Liten sjuk Seniori...

1 Läs mer >>
 

Fotbolls-Loyer

1 Läs mer >>
 Idag har Prins Loyer haft fotbolls-cup. Sin första inne. Så söta när dom är så små. Prins Loyer kämpade som en liten oxe och sprang och sprang. Den minuten jag fick se i alla fall. Lilla Seniorita var nämligen mer intresserad av att fixa mig i håret, låtsas sminka mig, köpa fika, äta äppelbåtar, springa fram och tillbaka i salen och byta plats 20 gånger på läktaren... Minuten som jag dock fick se, kunde jag muta henne med My little Ponny på youtube:) 
 
 För att inte tala om hur många gånger hon skulle gå på toa. Det var där, på toa, som det hände. Mitt pinsammaste ever.... Det var ett akut läge. Lilla Seniorita var bara tvungen att gå. Första toaletten: upptagen! Andra toaletten: upptagen! Tredje toaletten: Sjukt grisig! Så i tumulten springer jag in i omklädningsrummet där Prins Loyer tidigare hade bytt om. I farten när vi springer rakt mot toaletten, ser jag till min fasa att vi inte är ensamma i omklädningsrummet! (Hade av någon anledning inte slagit mig innan...) I ögonvrån står det vuxna människor och byter om! Inte vuxna människor som i KVINNOR heller.... Väl inne på toaletten, vet vi alltså inte hur vi ska ta oss ut igen. Lilla Seniorita fick tvätta händerna VÄLDIGT länge. Sen var det bara att ta tjuren vid hornen. Men blicken i golvet, sliter vi upp dörren, springer igen, mot utgången denna gången, och får ut någon form av ursäkt att det "var kris". Gött röd i ansiktet... Jag överlevde trots att jag trodde jag skulle dö. 
 
 Resten av söndagen spenderade vi med Sös med familj hade söndagsmiddag. Så dagen slutade bra i alla fall:) 
 
 Ta hand om varandra. Stor kram

Mitt pinsammaste....

1 Läs mer >>
 Lilla Seniorita fick väldens gulligaste kappa från Ita. Hon älskar den. Det roligaste var när jag skulle hänga in den i garderoben. Då hittade jag en kappa som jag har, som var väldigt lik Den som Lilla Seniorita fick! Samma, samma:)
 
 Igår var vi på 40-års fest hos den andra familjen. Det öste in folk som ville fira. Så klart. I en trea. Fick smått cellskräck där ett tag, men när väl alla 50 gästerna var på plats, gick det riktigt bra. Fick då reda på utav festfixaren själv, (Tia döv) att det fanns en lokal i närheten att låna. Gratis.... Överreklamerat med lokal när man får hem så mycket folk kan tyckas. Eller inte:) Det blev ett väldigt trevligt och lyckat kalas! Födelsedags"barnet" såg lycklig ut. Snart är det min tur oxå att bli 40år... Bara två år kvar. Whaaaaaa!
 
 Ha en mysig lördag. Stor kram
 
 

Regalo de Ita / Pr...

0 Läs mer >>
 

Leon lindo / Sötas...

0 Läs mer >>
 
 

La tormenta se lle...

0 Läs mer >>
 

Hello Ninja och Ki...

1 Läs mer >>
 
 
 

Bästa pappan ever!

1 Läs mer >>

Ännu en ledig dag i "paradiset". Dessvärre hade vi missat att dagis och skola är stängt imorgon, så det blir att åka hem till mormor och morfar för Prins Loyer och Lilla Seniorita.

Igår var Kung Loyer ledig med barnen. Dom roade sig med att lägga madrasser i hela trappan och åkte rutchkana.... Kung Loyer varnade och varnade: Det här kommer inte att gå bra! Han fick så där gehör... Slutade med att Lilla Seniorta åkte in i väggen. Kypandes kom hon och erkände att Kung Loyer hade rätt. (Hon måste verkligen ha fått ont för det brukar annars sitta långt inne).

Mi Loyer fick jobba medans resten av familjen lekte "cirkus". Jobba och fynda på rean. Hände ju en liten "incident" för ett tag sedan kan man säga.... Morfar har en promenad-runda i skogen där det är uppsatta tomteluvor på stubbar. Dessa luvor hade slitits av väder och vind, så han skulle piffa till tomtenissarna lite. Ita "sekundhand-gurun", hjälpte till att hitta tomteluvor och lämnade påsen med "piffet"hemma hos Loyer. Av misstag hade även en lite kusingris glömt en tröja, i samma färg som luvorna oxå hemma hos Loyer. Mi Loyer, ser inte tröjan, utan bara färgen och råkar slänga ner tröjan i samma påse. Morfar i sin tur tänkte inte heller på att det nu skulle vara "någons" tröja, utan spikar, glad i hågen, upp tröjan på ett träd. Kusingrisens mamma var så där glad... Vi andra KAN se komiken i det hela, men det tar nog ett tag innan hon gör det. Men igår fick jag fyndat en ny, nästa likadan tröja. (Rätt nöjd med mig själv.) Inte samma fina röda färg och med luva, men ändå ett plåster på såret.

Snart ska vi bege oss och äta morfars kyckling. Så gott! Hoppas att du oxå får en god middag serverad idag. Ta hand om varandra. Puss och kram

 

 

 

"Mad"drasser och t...

1 Läs mer >>
 

Los cachetes Color...