1 Läs mer >>
 
 
 
 
 

Redo för fest

0 Läs mer >>
 Överallt önskar alla varandra gott nytt år. Hela Facebook kryllar av önskningar, (eller Kung Loyers facebook i alla fall, då Mi Loyer inte har någon egen). På något sätt känns det väldigt dubbelt. Livet som bara rusar på för att snart ta slut. Är det något att fira? Verkligen? 
 
 Men jag har kommit fram till att det FAKTISKT är något att fira. I en mogen ålder av 38år.... (Man kan nästan tro att jag fyllde 40år, tänk vad klok jag kommer bli om två år). 
 
 2014 började för alla Loyer i Sverige med giftemål, en resa till Chile, en flytt för den andra familjen, en flytt för oss, flyttar för resten av Kung Loyers släkt, nytt bättre dagis för Lilla Seniorita, skolstart för Prins Loyer. Däremellan har vi fått lära känna nya små liv, vissa av oss har tappat tänder medans andra kära har besegrat döden. Året slutar DESSUTOM med ytterligare en flytt men nu är "den andra familjen" äntligen HEMMA igen. (Hade jag fått till ett hjärta hade jag gjort ett nu). 
 
 Så fira att vi HAR ett liv, på gott och ont, att vi får uppleva 2015 och alla fina människor som finns omkring oss. 
 
 Önskar er all lycka och kärlek 2015. Verkligen, ett gott nytt år! Många kramar från Mi Loyer med familj
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott nytt år. Verklig...

0 Läs mer >>
Bio kl 15:30 med Kung Loyer på sin födelsedag. Det är kärlek det! 
 
 
 
 
 
 
 

Bio tidigare än Bolib...

0 Läs mer >>
 Ligger kvar i sängen och väntar på uppvaktning. Prins Loyer vaknade innan kl 07:00 och var taggad för sång. Kung Loyer är inte lika på... Undrar om han går i sömnen när jag hör hans hasande steg som förbereder där nere. Lilla Seniorita sover fortfarande. Hon bestämde att hon minsann skulle sova klart innan resten av familjen skulle dra igång med sång. Så här får jag snällt vänta. (Nu snarkar hon också....:) Grattis på min dag tills hon har sovit färdigt. Får njuta av kortet nedan så länge. 
 
 
 
 

Grattis på min dag

0 Läs mer >>
 Imorgon fyller Mi Loyer år! Kung Loyer tog med sig Lilla Seniorita ut för att handla en present. Tror jag, eller rättare sagt, vet jag, för Lilla Seniorita var en hårsmån från att tala om vad det var i paketet oxå... Men hon höll sig då hon var helt inne på att leverera blommor. En dag för tidigt. Kung Loyer hade propsat på att de skulle köpa tulpaner, men det gick INTE. Tydligen så är Mi Loyers favoritfärg lila. Så efter en het diskussion med Lilla Seniorita hade Kung Loyer fått ge med sig. Det blev därför fina rosa och vita blommor med en lila glittrig skylt där det står "Happy new year". 
 
 Vi har för övrigt fått en soprumspolis till området. Skulle slänga kartonger efter alla julklappar och går in i soprummet. Mitt på golvet står han, polisen från "hell". Frågade lite fint om det gick bra att jag sorterade lite även om han städade? JAG kan vara sur, men detta tog priset... " Om du VIKER IHOP allt ordentligt! (Å ja, med stora bokstäver) Hade ju rätt mycket att sortera oxå, och sur-gubben (20år) fortsatte att sopa. Och sopa! Jag hoppas ju innerligt att han fick betalt och att han inte stod där och sopade för att han skulle flytta in. Skulle slängt till honom ett gäng med pepparkakor. (Pucko). 
 
 Annars har snön kommit och vi har varit ute och njutit av kylan. Allt är vitt, vackert och roligt. i somras kändes vår lägenhet som en sommarstuga och som att vi snart skulle flytta "hem" igen. Nu känns det mer som en stuga i fjällen. Vi kommer aldrig mer behöva åka på semester med andra ord:) 
 
 Nu väntar vi spänt på mitt kalas imorgon. Ska bli så kul att fylla 25år. (Igen...;) 
 
 Ta hand om dig. Stor kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soprumspolis från "he...

0 Läs mer >>
 
 
 

Frusna chilenare

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 

Lilla Seniorita model...

0 Läs mer >>
 
 

Kung Loyers "hemliga"...

0 Läs mer >>
 

"Det var inte gott me...

0 Läs mer >>
 Nu är klockan snart nio på kvällen och jag försöker få Prins Loyer att somna. Kung Loyer har gått på ungdomsfest. Mitt i skogen. Kolsvart. Förhoppningsvis finns det el där. Annars kommer han väl hem igen. Om han hittar för mörkret... 
 
 Kung Loyers moster fyller år idag och alla ville innerligt spela in en sång till henne som hon kunde njuta av på sin födelsedag i Chile. Då alla övade och sjöng upp av hjärtans lust, var det ingen direkt som ville stå bakom kameran, utan alla ville vara med på själva filmen. Så klart. Det blev lottdragning och lotten föll på Mi Loyer. Stunden var kommen och vi drog igång sången med buller och bång. Både på spanska och svenska. Tonartshöjningar, stämmor och olika takt. Det var grymt bra! Bra kvalitet och engagerad släkt. Alla barn gav till och med sitt yttersta. En kort film på ca två minuter. Som Mi Loyer GLÖMMER att spela in då hon av misstag inte trycker på rätt knapp.... Så det var bara att köra igen. Tagning 2.... INTE lika glad släkt som minuterna innan... Dock lika fin sång:) 
 
 Annars har julen svämmat över av paket och mat. När man tänker tillbaka så här på dagarna som varit, så minns jag speciellt ett paket... Ullfots pappa har nämligen under hela december hipat ett paket till sin kära fru. Han har lagt upp det på Facebook och skickat bilder till sina systrar om det här paketet. Rätt stort paket och INGEN har i förväg fått veta vad det var i det här paketet. Han har varit rätt nöjd med sig själv. Han hade hittat "the paket" med andra ord. Mi Loyer var övertygad om att det lPG en liten nätt nyckel till hans frus "nya" bil som Ullfots pappa så smidigt "läst av" att hon önskade sig.
 När väl frun skulle öppna paketet blev det ett väldans hallå. Alla skulle minsann titta på är hon öppnade det. Stoltheten svämmande över i rösten och vi andra höll andan av förväntan. Där, i det stora fina paketet låg en.... gryta. EN GRYTA för långkok.... Som Ullfots pappa tydligen måste ha önskade sig. En liten detalj missades här bara. Grytan var inte till Ullfots pappa, utan till hans FRU som INTE hade önskat sig en gryta för långkok....
 Mi Loyer gick igång en aning på detta och kände kanske att om man nu lägger ner 3000kr på en gryta, så hade man kunnat använda dom pengarna till något som den här frun nu önskade sig. Typ spa. Då lägger sig Kung Loyer i diskunionen helt plötsligt och tycker att Mi Loyer minsann har egna problem att ta hand om. Kung Loyer fick nämligen en borr för tre år sedan... Läs TRE ÅR sedan! (Inte ett ord har yppats om den här borren innan.) Att man dessutom hade önskat sig en borr hörde tydligen inte heller till den historien. Mi Loyer MÅSTE vara släkt med Ullfots pappa.... Så borren är sågad men även grytan kan jag säga. Sa jag förresten att vi bokat upp oss allihop på middag för att få smaka? 
 
 Hoppas att Kung Loyer blev glad för sin get som han fick i julklapp i år i alla fall. Eller åtminstone familjen som geten får bo hos:) 
 
 Nu ska jag smyga mig ut och se om man kan få stjäla till sig en julmust mitt i natten och om det finns en tv ledig. Får hålla ett (get) öga på om jag ser Kung Loyer i mörkret oxå. (Göteborgs humor:) 
 
 Ta hand om er. All kärlek och en stor kram från Mi Loyer. 
 
 

Skillnad på julklappa...

0 Läs mer >>
 
 
 
 

Hej vad det går...

0 Läs mer >>
 

Ull-fots pappa har fa...